Multi II

 

Nilfisk har precis lanserat en uppdaterad version av vår våt-/torrsugare i Multi series. Multi II har flera smarta funktioner, så att det är enkelt att effektivt städa både inhomhus och utomhuss. Använd den som dammsugare nr två för alla tuffa uppgifter som en traditionell dammsugare inte kan klara, i och runt huset: tex. för att städa bilen, att dammsuga upp jord och vatten och för att effektivt få bort damm från slipmaskinen - eller använd blåsfunktionen för att blåsa bort löv från uteplatsen eller för att fylla gummibåten eller bassängen snabbt.


 

 


Det finns nästan inte ett hem som inte har en traditionell dammsugare. Men om du bor i ett hus med en uteplats eller trädgård, är det en bra idé att även investera i en annan typ av dammsugare för tuffare uppgifter - nämligen en våt-/torrsugare som de nya Nilfisk Multi II.

Multi II finns i flera olika storlekar och utförande och är ett perfekt verktyg för att hantera de uppgifter som en traditionell dammsugare inte klarar av - tex. om det är vatten på golvet, lerig jord i entrén, löv och damm på uteplatsen eller hyvel och sågspån i verkstaden. Multi II är också din bästa vän när bilen eller båten behöver fixas och när du behöver arbeta med exempelvis slip- eller borrmaskin och inte önskar få damm och smuts överallt.

 
 
Den användarvänliga panelen gör det enkelt att använda Multi II. 
Flera modeller har den nya innovativa och unika Push&Clean funktionen
 
Behåll prestandan med den nya Push&Clean funktionen
Som med alla Nilfisk produkter, är detta också ett fall med Dansk kvalitetsdesign med smarta, inbyggda funktioner. Multi II serien skiljer sig från tidigare modeller genom att vara utrustade med flera smarta funktioner. Som standard, kommer Multi II själv berätta för dig, när filtret behöver rengöras. På de flesta modellerna är det till och med inbyggt en innovativ och unik Push&Clean funktion, vilket gör det möjligt att låta maskinen rengöra filtret själv, genom att använda en våg av tryck runt filtret.

När behållaren är fyllt med smuts eller vatten, är det enkelt att tömma den. Du öppnar bara maskinen och vänder behållaren upp och ner. Multi II behöver inte en traditionell dammsugarpåse, men om du känner att det är enklare att använda vid torrdammsugning, så finns möjligheten att sätta i en fleece dammpåse.
 
Extra utrustning ger en rad möjligheter
Multi II kan inte bara suga upp smuts, den har också blåsfunktion. Om du placerar slangen i andra öppningen, så blåser den automatiskt och kan användas för att blåsa bort löv från trädgårdsgången eller sand från stenläggningen. Om du köper ett tillbehörsset, kan du också koppla på ett munstycke till din Multi II, som du kan använda om du ska blåsa upp gummibåten, bassängen eller luftmadrasse, på väldigt kort tid. Det finns också en adapter för elverktyg i detta set, så du slipper borr- och slipdamm när du arbetar. Slutligen får du också med en kolv som kan användas för att rensa tilltäppta avlopp.

På liknande sätt finns även möjligheten att köpa ett bilset som gör det enkelt att städa hela bilen. Du får, bland annat, ett smart, tunt gummirör, som kommer åt i alla vinklar och vrår så att alla smuts sugs upp. Med turbomunstycket med inbyggd, roterande borste, kommer du ner på djupet när du dammsuger golvmattorna i bilen.

 

 
Med ett extra bilset, är det superenkelt att rengöra bilen, som exempelvis golvmattorna
 
 
 

 

 

 

 

​​​​​​​