Patio Plus terrasstvätt


 
Rengör terrassen - snabbt, effektivt och enkelt
 
 
Traditionell högtrycksrengöring är ett effektivt och miljövänligt sätt att komma tillrätta med detta problem, och med Patio Plus terrasstvätt går rengöringsprocessen snabbare, enklare och mycket effektivare.

 
Baserat på ett roterande munstycks-koncept, kan Patio Plus rengöra ytor som t.ex. träaltaner eller stenterrasser, murar och plank - mycket snabbare och enklare än med traditionell högtrycksrengöring.

Man undviker att smutsigt vatten skvätter upp på murar, plattor eller på användaren tack vare kåpan på Patio Plus. Placeringen av de roterande munstyckena gör att det inte blir några ränder, utan rengöringsytan blir jämnare.
Terrasstvätten passar till Nilfisk's munstyckssystem och passar därför på alla Nilfisk högtryckstvättar.


Vid rengöring av stenplattor eller andra gångar, starta med att sopa bort löv och annan lös smuts. Se över ytan och bedöm vilken väg vattnet bäst rinner undan. Montera Patio Plus på spolhandtaget och starta i det hörn som är längst bort. Då undviker du att det smutsiga vattnet inte rinner över den rengjorda ytan.

Om dina plattor är mycket smutsiga, blir det bäst resultat, att "blötlägga plattorna". Lägg på t.ex. Nilfisk Stone & Wood Cleaner, moss-algtvättmedel, med skumutrustningen. Vänta några minuter innan smutsen spolas bort - enzymerna i medlet skall ha lite tid för att lösa upp smutsen. Skummet får dock inte torka in, så lägg därför inte ut medlet på en större yta än du hinner att rengöra. Skumutrustningen medföljer som standad på de flesta Nilfisk högtryckstvättar.