Tillbehör

Nilfisk har ett brett urval av tillbehör till varje rengöringsbehov.

Tillbehör för att hålla trädgården ren...
 
Trädgårdsmöbler, terrasser, altaner, kullerstenar, cyklar och fasader kan alla må bra av att bli ordentligt rengjorda någon gång emellan.

 
Med det rätta tillbehöret till din högtryckstvätt, går det snabbt och enkelt att rengöra med högtryckstvätten. Det smarta Click & Clean-systemet gör det enkelt att ansluta de olika tillbehören.

Se tillbehör till trädgården

Tillbehör till rengöring av bilen...
 
Om bilen hålls ren från smuts, olja, sot och salt ökar körglädjen, bilens livslängd och inte minst värdet vid en försäljning.
 
Med vårt breda sortiment av tillbehör till biltvätten, kan du nå in i alla hörn och krokar, ställen som tvätthallen inte kan. Tillbehören kan självklart även användas till husvagnen, motorcyklar, cyklar, släpkärra och mycket annat.
 
Se tillbehör till bilen 
 
Tillbehör till taket...
 
Med Roof Cleaner får du en effektiv och enkel gör-det-själv lösning till rengöring av ditt tak.
 
Rengöringen av ditt tak lämnar det snyggt och utan beläggningar som håller kvar fukt och ger ett dåligt visuellt intryck. Roof Cleaner kopplas till högtryckstvätten och det specialutvecklade rengöringsmedlet läggs ut på taket .... därefter klarar väder och vind resten!! Upprepar du behandlingen, får du ett riktigt snyggt resultat.
 
Läs mer om Roof Cleaner 
 
Tillbehör till terrassen...
 
Patio Plus terrasstvätt är en effektiv metod till borttagning av envis smuts, alger, mossa eller liknande.
 
Baserat på ett roterande munstycks-koncept, kan Patio Plus rengöra ytor som t.ex. trä- eller stenterrasser, husväggar, snickerier eller staket - mycket snabbare och enklare än traditionell högtrycksrengöring.

Läs mer om Patio Plus terrasstvätt