Select dammsugar serie skyddar hemmet mot allergi-problem


2015-06-10 14:46

Nu kan man andas lätt igen, även om allergiframkallande dammpartiklar, djurhår och pollen letat sig in i hemmet. Nilfisk Select serien, finns i modellerna Classic, Comfort och Superior och har en teknologi som ger ett tryggt inomhusklimat. De kompakta dammsugarna har den höga sugstyrkan, som tillsammans med effektiva allergifilter av typen HEPA 13 och 14 sätter en ny standard på städningen.
 
​​​Nilfisk Select - många modeller

Vi har tagit alla våra erfarenheter från mer än 100 års utvecklingsarbete och det bästa från våra toppdesigners och skapat denna modell som innehåller allt , som du kan förvänta dig av en kvalitetsdammsugare från Nilfisk .

Hög prestanda och energibesparing
Designen är elegant och skandinavisk och den högpresterande A-klassade 750 W motorn säkerställer, att rengöringen sker med en lägre energiförbrukning än för motsvarande dammsugare på marknaden. Med en driftsäkerhet och långa livslängd, som kännetecknar Nilfisk.
 
Med bara 69 dB(A) är motorns ljudnivå mycket låg. Samtidigt innebär fördelar som elektronisk sugstyrkereglering i bärhandtaget (fjärrkontroll i handtaget på Superior-modellen), teleskoprör, 3 extra munstycken under locket och hela 8 meter elkabel - att Select serien är användarvänlig i varje situation. Dessutom är det 5 års maskingaranti på alla modeller.

Effektiv på alla ytor
Nilfisk Select seriens kraftiga sugstyrka i munstycket innebär, att rengöringen av hårda golv är testade till klass A, medan dammsugning av mattor är i klass C. Mjuka gummibelagda hjul skonar golven, dammsugarna är lätta att "parkera" och indikatorer visar tydligt när påsen eller filter skall bytas.

HEPA 13 och 14 filter ger bra inneklimat
Det effektiva Nilfisk HEPA 13 - High Efficiency Particulate Air - allergifilter är standard i Select serien. Filtret stoppar 99,995% av alla partiklar och allergener ner till storleken0,3 µm. Därmed är luften som kommer ut ur dammsugaren, renare än normal luft i atmosfären. Partiklarna stannar i maskinen, som är helt tät.
Om man vill ha den ultimata städningen, kan man köpa till det avancerade Nilfisk HEPA 14 filter, som släpper igenom högst 5 mikroskopiska partiklar per liter luft.

Läs mer om den nya Select serien i foldern - klicka här.

Nilfisk Select finns i flera färger och säljs i vitvarubutiker över hela landet.
Information om pris eller närmaste återförsäljare, kontakta Kundservice, tel. 031-706 73 15.

Nilfisk Select skyddar hemmet mot allergi-problem