Nilfisk bäst i test


2016-04-20 13:44

Nilfisk E 145.3-10 högtryckstvätt har vunnit bäst i test.
Gör Det Själv gjorde, i nr 7 av tidningen, ett test av 8 olika högtryckstvättar, där Nilfisk E 145.3-10 tog en fin 1:a plats.

Gör Det Själv skriver så här om Nilfisk E 145.3-10 högtryckstvätt:

Helt suverän maskin som också är lättskött
Vi kunde inte hitta några svaga punkter på denna maskin. Allt har gjorts av rejäla material och skiner av kvalitet. Medföljande tillbehör har sina egna fasta platser på maskinen så att de alltid finns till hands. Nilfisk högtryckstvätt löser uppgiften utan problem. Pistolhandtag och strålrör är lätta att hålla och koppla ihop. Medföljande terrasstvätt Patio Plus är mycket effektiv.

All hantering försiggår lätt och intuitivt. Och det är en stark maskin med ett tryck på 145 bar så du ska vara försiktig om du ska tvätta ömtåliga målade ytor.

Tvättmedelsbehållaren monteras på änden av strålröret och ger en lite dum balans. Tvätten är tung (nästan 20 kg) men det innebär också att den står blickstilla under användning – också när man drar i slangen. För att kunna lyfta maskinen är den försedd med handtag upptill och nertill, vilket skonar ryggen och ger bra viktfördelning.

Om maskinen ska sättas undan kan den fällas ihop för den tar ingen plats. Slanghållaren är försedd med en


Läs hela testet här, där du också kan se, vilka Nilfisk E 145.3-10 vann över i testet.

Läs mer om Nilfisk E 145.3-10 här.