Nilfisk Roof Cleaner


2014-01-15 00:00

  


Roof Cleaner - nytt tillbehör speciellt för takrengöring
Nilfisk Roof Cleaner är den första gör-det-själv lösningen, som är speciellt utvecklad för takrengöring. Roof Cleaner är ett tillbehör till din högtryckstvätt och har ett teleskoprör som kan bli upp till hela 4,2 meter. Dessutom har den ett skummunstycke med en koncentrerad stråle, som kan spruta upp till 11 meters höjd vilket ger en samlad räckvidd på upp till 15 meter. Nilfisk har även utvecklat ett speciellt Roof Cleaner rengöringsmedel som skall användas tillsammans med nya Roof Cleaner.


Nilfisk Roof Cleaner är lämplig till de flesta villatak och fördelen med konceptet är att man får tillgång till hela taket utan att behöva klättra upp på det. Munstycket har en koncentrerad stråle, som under lågt tryck lägger ut en skumfilm på taket, som med hjälp av väder och vind löser upp smuts och andra beläggningar. Munstycket kan justeras i olika vinklar på upp till 45 grader, så att man kan nå in i takets alla vinklar och hörn.

 

Den nya Roof Cleaner kan naturligtvis även användas till andra uppgifter, som exempelvis rengöring av husvagn, växthus och fönster. Det är viktigt att notera att systemet består av två delar – själva Roof Cleanern och ett Roof Cleaner rengöringsmedel som är speciellt utvecklat och testat för denna rengöringsuppgift.

Click&Clean